Skåp

Slitstyrka, korrosionsbeständighet och driftsäkerhet. Motståndskraft mot väder, vind och annan åverkan. Praktiskt taget obegränsad livslängd. Egenskaper som gett Ifö-skåpen en särställning på marknaden.

Mer om våra skåp

Ifö-skåpen är byggda för att leva upp till högsta tänkbara krav på säkerhet, ekologi, kvalitet, flexibilitet och användarvänlighet. Materialet är UV-stabiliserat, kretsloppsanpassat, slagtåligt och väderbeständigt – tillverkat av glasfiberarmerad kretsloppsanpassat polykarbonat. Färgtonen, diskret gråbrun, smälter väl in i omgivningen. Skåpen levereras med apparater för olika typer av bestyckning: Diazedsäkringar, knivsäkringar eller med utrustning för gatubelysningsstyrning. Samtliga är utrustade med kabelgenomföringar, fästkonsol och fästskruvar alt med markfundament.

Konstruktionen tillåter också olika typer av utrustning med möjlighet till framtida kompletteringar. Samtliga skåp är helisolerade och välventilerade.

Alla detaljer är rostfria/korrosionsbeständiga. Skåpen är låsbara med EBR-lås och har särjordningsmöjlighet och uttag för arbetsjordning. De bibehåller form och beröringsskydd vid slag eller stöt. Skyddsform (med stängd lucka) är IP44.

Två storlekar

För stolpmontage finns även våra större servisskåp XL. Skåpen finns i utförande som gatubelysnings-skåp med tre 1-poliga utgångar och plats för mätare, sex 1-poliga utgångar och plats för mätare samt med Kabeldons skensystem för 18 moduler dvs max tre säkringslister. Kabeldon utförandet ger möjlighet att kombinera D- och knivsäkringar i samma fördelningsskåp.