Kvalitet och miljö

Miljöfrågan står högt på dagordningen och med rätta. Vi måste göra vad vi kan för att förbättra levnadsvillkoren för alla levande varelser på vår planet.

Vi arbetar med porslin som är naturens egna material. Vi förädlar produkten så skonsamt vi kan och återvinner allt som är möjligt. Kasserat obränt material återanvänds alltid när vi gör nytt lermaterial till våra produkter, det är faktiskt så att vårt recept kräver en viss mängd återanvänt material. Vi ser gärna att produkter vi själva inte kan använda kommer till gagn i något annat led. Som exempel arbetar Ifö Center med att göra konstverk av kupor som inte gått igenom vår kvalitetskontroll och Lions säljer belysningsarmaturer som kommer tillbaka från mässor.

Vi produktutvecklar med miljön i tanken, våra LED-moduler drar mindre ström och håller längre. Vi har vår tillverkning kvar i Sverige, vilket minskar transportpåverkan. Våra produkter är gjorda för att hålla, både i kvalitet och design. De armaturer som sitter i dina föräldrars badrum idag kommer dina barn att både kunna och vilja använda när de renoverar sitt nästa hus.

Miljöpamflett

Info – Uppförandekod